Logo CTT

Groepsreizen


Samen erop uit zonder gedoe en zonder zorgen? Je kan op ons rekenen.
 

Wie zijn wij?

Bedrijven, verenigingen, serviceclubs, sportclubs, scholen, privépersonen… of je nu met een kleine of grote groep een daguitstap, een incentive of een weekendje teambuilding op de agenda hebt, wij verrassen je met originele mogelijkheden.

Een unieke bestemming in binnen- of buitenland, een apart verblijf, gastronomie die je laat watertanden, activiteiten die je blij maken…

Wij bedenken én organiseren die groepsreis helemaal op maat. Voor jou.

Ontdek ons aanbod.

Begeleide groepsreizen

Een onbekende plaats in het buitenland op je eentje verkennen kan afschrikken. Om die reden organiseren wij bij City Trip Travel volledig begeleide reizen.

Deze cultuurreizen zijn zo geprogrammeerd zodat u zowel bekende als minder bekende hoogtepunten kunt ontdekken. Of je nu kiest voor een rondreis in Europa of eentje op een ander continent, voor jouw gemak is er telkens begeleiding voorzien door een Nederlandstalige gids. Bij CTT mag je een onvergetelijke en tot in de puntjes geregelde citytrip verwachten.

Ontdek ons aanbod van A tot Z georganiseerde reizen. Verblijf in hotel, rechtstreekse vluchten en begeleide excursies inbegrepen!

Ontdek ons aanbod.

 
 

Dubai

Een vakantie in Dubai is een onvergetelijke ervaring. Met torenhoge wolkenkrabbers als de Burj Khalifa, een gigantisch winkelcentrum en het volledig door de mens gemaakte Palm Jumeirah bezit Dubai heel wat wereldrecord-waardige bezienswaardigheden.

Daarnaast kan je ook genieten van authentieke trekpleisters zoals moskeeën en soeks, evenals meedoen aan activiteiten zoals woestijnsafari's en waterparken.

Een citytrip naar Dubai kan actief zijn, maar ook heel relaxed. Dubai à la carta betekent dat je hier zelf invulling aan geeft.

Ontdek Dubai

Logo IATA