Logo CTT


image
image
image
image
image
image

Discover Dubai 2023 - "Het sprookje van duizend-en-één-nacht"

#PKG-DXB-DISC2023

Duur : 7 dagen - 6 nachten

Bestemming : Dubai

CTT Troef : Dubai for the first time, een onvergetelijke ervaring

01/01/2023

31/12/2023


.

Prijs 2023 op aanvraag

 

 

Een skipiste in de woestijn, geldautomaten die goudstaven uitdelen, palmvormige kunstmatige archipels... Dubai schuwt excessen niet. Maar er is meer in deze bloeiende stad dan glitter en glamour. Je komt er ook voor de eindeloze zon, uitgestrekte goudzandstranden en het glinsterende blauwe water van de Perzische Golf. Er is de aantrekkingskracht van de omringende woestijn, die zich uitstrekt tot aan de door de hitte geteisterde horizon. Of, in andere delen van de stad, vind je traditionele bedoeïenengebouwen, doolhofachtige souks en etenswaren die het brede scala van de Midden-Oosterse keuken weerspiegelen.*
 

* Opmerking: Dit is een voorbeeld programma. U kunt zich hier niet individueel op inschrijven. Wij kunnen deze reis wel verwezenlijken bij een groepsaanvraag vanaf 25 betalende deelnemers. Heeft u hier interesse in? Twijfel dan niet ons te contacteren via info@ctt.be.

 

 

 

Dag 1 Brussel - Dubai

Afspraak op de luchthaven in Zaventem. Na de check-in nemen we onze rechtstreekse lijnvlucht met Emirates Airlines naar Dubai. Aan boord is een maaltijd voorzien en aankomst om middernacht. U wordt opgewacht aan de luchthaven en er volgt een transfer per autocar naar Hyatt Dubai Jumeirah 4* (of gelijkaardig) te Dubai.


Dag 2 Dubai Mall - Burj Khalifa @The Top – Dubai Frame

Vandaag brengen we een bezoek aan enkele uiterst indrukwekkende gebouwen in Dubai. Beginnen doen we met de Dubai Frame. Deze must-visit attractie staat op de grens tussen het oude en het nieuwe Dubai. Op de observatiedek een panoramisch uitzicht op de stad als nooit tevoren, met het oude, traditionele Dubai langs de ene kant, en de vele wolkenkrabbers van het moderne Dubai aan de andere kant. Vervolgens brengt de bus ons naar het hoogste gebouw ter wereld, de Burj
Khalifa. Met de lift bereiken we de 124e verdieping en genieten we van een fenomenaal uitzicht. Hierna brengen we een bezoek aan de Dubai Mall. Met zijn watervallen, impressionant aquarium, ijspiste en 1200 winkels is dit echt een uniek belevingscentrum.. Hier krijgt u ook de tijd om te lunchen en de Mall te ontdekken op uw eigen tempo. De bus brengt ons terug naar het hotel. In de avond volgt een Dhow cruise met avondmaal langs de JBR-kustlijn en doorheen de schitterende Dubai Marina.

Dag 3 Modern Dubai
Na ons ontbijtbuffet ontdekken we de Arabische parel tijdens een stadsrondrit per bus met enkele spectaculaire stops. Als eerste ontdekken we een gloednieuwe attractie in Dubai, The Ain. Dit 250 meter hoge reuzenrad staat op het Bluewaters Island en is het grootste reuzenrad ter wereld. Één rondje duurt ongeveer 38 minuten waarin u een adembenemend zicht krijgt van Dubai. Hierna rijden we verder naar The View at The Palm. Vanop het obervatiedek 240m hoog krijgt u een prachtig zicht van het Palm eiland. Waarna we onze dag verderzetten naar dit palmvormige eiland. We houden halt aan het beroemde Atlantis Hotel voor een korte fotostop. Hierna komen we aan in het sprookjes-achtige Madinat Jumeirah. Het ‘Venetië van Dubai’ is voor velen een van de mooiste locaties in Dubai. Met onder andere een Belgian Beer Cafe, zijn hier talloze mogelijkheden om te genieten van een late lunch aan het water dat doorheen Madinat stroomt. De bus brengt ons terug naar het hotel. ’S Avonds is een diner voorzien in restaurant de Boardwalk. Dit restaurant ligt aan de Dubai Creek en zorgt dus voor een zeer mooie setting tijdens het diner.

Dag 4 Traditioneel Dubai
Vandaag bezoeken we het traditionele Dubai. We beginnen met Al-Bastakiya, de oudste wijk van Dubai waar het contrast groot is met het hypermoderne Dubai. Kleine steegjes en historische huizen zorgen voor een unieke ervaring. Na een kijkje genomen te hebben aan het Al-Fahidi Fort brengt een Abra (watertaxi) ons via de Dubai Creek naar de exotische kruidenmarkt en glitterende Goud Souks. Deze zijn wereldwijd één van de belangrijkste handelscentra voor goud- en juwelenhandel.
Hierna worden we door de bus afgezet aan La mer, waar u kunt genieten van een vrije lunch aan de kust. Na de lunch brengen we een bezoek aan het Museum of the Future. Het gebouw alleen al is een waar meesterwerk. Het spectaculaire museum neemt zijn gasten mee naar de toekomst en hoe technologie zich zal en kan ontwikkelen. Na het bezoek brengt de bus ons terug naar het hotel. Het avondmaal is voorzien in het prachtige Ewaan Restaurant in het Palace Hotel. Tijdens het diner kan men genieten van de beroemde fonteinshow met zicht op de Burj Khalifa.


Dag 5 Abu Dhabi

Vandaag brengen we bezoek aan het Emiraat Abu Dhabi. We starten met een bezoek aan de schitterende Moskee, een waar pronkstuk in de Emiraten. Verder naar de Corniche waar we de talrijke paleizen kunnen bewonderen waaronder het verbluffend Palace of the Emirates. We lunchen in een typisch Arabisch restaurant. In de namiddag brengen we een bezoek aan de culturele parel van het land, het Louvre Abu Dhabi. Het schitterende koepelvormig gebouw is een indrukwekkend meesterwerk van Jean Nouvel. De heel eigenzinnige expositie is een must voor iedere cultuurliefhebber. Na het Louvre begeven we ons naar het Ferrari World gebouw op Yas Island. Waarna we terugkeren naar ons hotel. ’s Avonds staat er een diner op het programma in het Al Dawaar Revolving restaurant.


Dag 6 Vrije dag in Dubai + Jeep Safari

Op deze dag genieten we van wat vrije tijd om in het hotel te relaxen, op eigen houtje Dubai te ontdekken, te shoppen in één van de talloze malls, etc. In de late namiddag is er een jeepsafari gepland in de Arabische woestijn. Hierop aansluitend volgt een barbecue met een buikdans show onder de sterrenhemel. Overnachting in het hotel.

Dag 7 Dubai - Brussel 

Vandaag nemen we afscheid van Dubai. Na ons ontbijt checken we uit en nemen de transfer naar de luchthaven van Dubai. Uur van aankomst in BRU is afhankelijk van de vlucht.

* De organisatoren behouden zich het recht toe het programma aan te passen aan plaatselijke omstandigheden.

 

 

 

Prijs & info

Indien u deze reis wenst aan te vragen voor een afreisperiode in 2023, gelieve dan contact op te nemen met ons team via info@ctt.be.

Zo kunnen wij u een gepaste prijs geven.

 

 

Inbegrepen

 • Lijnvlucht Brussel – Dubai – Brussel met Emirates
 • Transfers luchthaven – hotel – luchthaven in moderne bussen met airconditioning
 • 6 overnachtingen in hotel HYATT Dubai Jumeirah 4* (of vergelijkbaar) in Dubai
 • Maaltijden: (alle transfers inbegrepen)
  • 6x ontbijtbuffet
  • Dhow Cruise met transfers (dranken niet inbegrepen)
  • 3 uitstekende avondmalen zoals vermeld in programma
  • BBQ na Jeepsafari
  • 1 lunch in Abu Dhabi

 

 

Niet inbegrepen

 • Middag malen (uitgezonderd lunch in Abu Dhabi)
 • Persoonlijke uitgaven
 • Vrijblijvende fooien
 • Annulatie- & bijstandverzekering: 7% op de reissom

 

 

Uitstappen en toegangstickets (Alle transfers inbegrepen)

 • Traditioneel & Modern Dubai met Engelstalige lokale gids
 • Dubai City Tour met Engelstalige lokale gids
 • Burj Khalifa @Top
 • Dubai Frame
 • Jeep Safari met aansluitende BBQ
 • AIN Reuzenrad
 • The View at The Palm
 • Museum of the Future
 • Abra watertaxi
 • Abu Dhabi City Tour met Engelstalige lokale gids
 • Louvre Museum
 • Sheikh Zayed Grand Mosque

 

 

REISINFORMATIE

 • Internationaal Paspoort (rood boekje), vereiste geldigheidsduur van ten minste 6 maanden!
 • Een kopie van uw (aan te raden!) reisverzekering
 • Kopie van uw Internationaal Paspoortl

 

 

Hotel voorstel

Hyatt Dubai Jumeirah **** (of gelijkwaardig)

Een premium hotel dicht bij La Mer en de exclusieve wijk Jumeirah, geïnspireerd door het oude en het nieuwe Dubai.*

 

* Opmerking: Dit is een voorbeeldhotel. Indien het hotel niet beschikbaar is tijdens de door u gekozen reisperiode dan stellen wij een gelijkwaardig initiatief voor.


01/01/2023-31/12/2023

Bekijk PDF