Logo CTT


image
image
image
image
image
image

Dubai Deluxe 2023 - "Een onvergetelijke luxueuze ervaring."

#PKG-DXB-LUXE2023

Duur : 7 dagen - 6 nachten

Bestemming : Dubai

CTT Troef : Ontdek Dubai met extra exclusieve uitstappen

01/01/2023

31/12/2023


.

Prijs 2023 op aanvraag

 

 

De ultieme luxe shopping experience! Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen het uitzicht met ultramoderne architectuur en unieke ontspanningsmogelijkheden. Dit is een reis waar oud en nieuw harmonieus samengaan. Er zijn tastbare en zichtbare overblijfselen uit elke eeuw waardoor dit een inspirerende en unieke
bestemming is. Zelfs als u verwacht om verrast te worden, blijft dit magische land met zijn kristalheldere wateren u absoluut verbazen. Deze prachtige reis naar de Verenigde Arabische Emiraten laat niemand onberoerd.

 

* Opmerking: Dit is een voorbeeld programma. U kunt zich hier niet individueel op inschrijven. Wij kunnen deze reis wel verwezenlijken bij een groepsaanvraag vanaf 25 betalende deelnemers. Heeft u hier interesse in? Twijfel dan niet ons te contacteren via info@ctt.be.

 

 

 

Dag 1 Brussel - Dubai

Afspraak op de luchthaven in Zaventem. Na de check-in nemen we onze rechtstreekse lijnvlucht met Emirates Airlines naar Dubai. Aan boord is een maaltijd voorzien en aankomst om middernacht. U wordt opgewacht aan de luchthaven en er volgt een transfer per autocar naar Hotel Sofitel Dubai The Obelisk 5* (of gelijkaardig) te Dubai.

 

 

Dag 2 Dubai Mall - Burj Khalifa @The Top – Dubai Frame

Vandaag brengen we een bezoek aan enkele uiterst indrukwekkende gebouwen in Dubai. Beginnen doen we met de Dubai Frame. Deze must-visit attractie staat op de grens tussen het oude en het nieuwe Dubai. Op de observatiedek een panoramisch uitzicht op de stad als nooit tevoren, met het oude, traditionele Dubai langs de ene kant, en de vele wolkenkrabbers van het moderne Dubai aan de andere kant. Vervolgens brengt de bus ons naar het hoogste gebouw ter wereld, de Burj
Khalifa. Met de lift bereiken we de 124e verdieping en genieten we van een fenomenaal uitzicht. Hierna brengen we een bezoek aan de Dubai Mall. Met zijn watervallen, impressionant aquarium, ijspiste en 1200 winkels is dit echt een uniek belevingscentrum.. Hier krijgt u ook de tijd om te lunchen en de Mall te ontdekken op uw eigen tempo. Hierna gaan we verder voor een exclusieve Yacht Tour. Verder vertrekken we voor een heerlijk dinner in Pier 7. De bus brengt ons terug naar het hotel.

 

 

Dag 3 Modern Dubai

Na ons ontbijtbuffet ontdekken we de Arabische parel tijdens een stadsrondrit per bus met enkele spectaculaire stops. Als eerste ontdekken we een gloednieuwe attractie in Dubai, The Ain. Dit 250 meter hoge reuzenrad staat op het Bluewaters Island en is het grootste reuzenrad ter wereld. Één rondje duurt ongeveer 38 minuten waarin u een adembenemend zicht krijgt van Dubai. Hierna rijden we verder naar The View at The Palm. Vanop het obervatiedek 240m hoog krijgt u een prachtig zicht van het Palm eiland. We houden een korte fotostop aan het beroemde Atlantis Hotel. Verder komen we aan in het sprookjesachtige Madinat Jumeirah. Het ‘Venetië van Dubai’ is voor velen een van de mooiste locaties in Dubai. Met onder andere een Belgian Beer Cafe, zijn hier talloze mogelijkheden om te genieten van een late lunch aan het water dat doorheen Madinat stroomt. Terug naar het hotel. ’S Avonds is een diner voorzien in restaurant de Boardwalk aan de Dubai Creek.

 

 

Dag 4 Traditioneel Dubai

Vandaag bezoeken we het traditionele Dubai. We beginnen met Al-Bastakiya, de oudste wijk van Dubai waar het contrast groot is met het hypermoderne Dubai. Kleine steegjes en historische huizen zorgen voor een unieke ervaring. Na een kijkje genomen te hebben aan het Al-Fahidi Fort brengt een Abra (watertaxi) ons via de Dubai Creek naar de exotische kruidenmarkt en glitterende Goud Souks. Deze zijn wereldwijd één van de belangrijkste handelscentra voor goud- en juwelenhandel.
Hierna worden we door de bus afgezet aan La mer, waar u kunt genieten van een vrije lunch aan de kust. We gaan verder voor een bezoek aan het Museum of the Future. Het spectaculaire museum neemt u mee naar de toekomst en hoe technologie zich zal en kan ontwikkelen. Na het bezoek brengt de bus ons terug naar het hotel. Het avondmaal is voorzien in het prachtige Ewaan Restaurant in het Palace Hotel, met de beroemde fonteinshow met zicht op de Burj Khalifa.

 Dag 5 Abu Dhabi

Vandaag brengen we bezoek aan het Emiraat Abu Dhabi. We starten met een bezoek aan de schitterende Moskee. Verder naar de Corniche waar we de talrijke paleizen kunnen bewonderen waaronder het verbluffend Palace of the Emirates. We lunchen in een typisch Arabisch restaurant. In de namiddag brengen we een bezoek aan de culturele parel van het land, het Louvre Abu Dhabi. Het schitterende koepelvormig gebouw is een indrukwekkend meesterwerk van Jean Nouvel. De heel eigenzinnige expositie is een must voor iedere cultuurliefhebber. Na het Louvre begeven we ons naar het Ferrari World gebouw op Yas Island. Waarna we terugkeren naar ons hotel. ’s Avonds staat er een diner op het programma in het Diablito.

 


Dag 6 Burj Al Arab + Jeep Safari

Op deze dag genieten we van een inside tour van de Burj Al Arab. Hierna keren we terug naar ons hotel om daar onze lunch te benuttigen. In de late namiddag is er een jeepsafari gepland in de Arabische woestijn met een aansluitende barbeceu met buikdans show. Overnachting in het hotel.

 

 

Dag 7 Dubai - Brussel 

Vandaag nemen we afscheid van Dubai. Na ons ontbijt checken we uit en nemen de transfer naar de luchthaven van Dubai. Uur van aankomst in BRU is afhankelijk van de vlucht.

* De organisatoren behouden zich het recht toe het programma aan te passen aan plaatselijke omstandigheden.

 

 

 

 

Prijs & info

Indien u deze reis wenst aan te vragen voor een afreisperiode in 2023, gelieve dan contact op te nemen met ons team via info@ctt.be.

Zo kunnen wij u een gepaste prijs geven.

 

 

Inbegrepen

 • Lijnvlucht Brussel – Dubai – Brussel met Emirates
 • Transfers luchthaven – hotel – luchthaven in moderne bussen met airconditioning
 • 6 overnachtingen in hotel 5* Hotel Sofitel Dubai The Obelisk (of vergelijkbaar)
 • Maaltijden: (alle transfers inbegrepen)
  • 6x ontbijtbuffet
  • 4 uitstekende avondmalen zoals vermeld in programma
  • BBQ na Jeepsafari
  • 1 lunch in Abu Dhabi

 

 

Niet inbegrepen

 • Middag malen (uitgezonderd lunch in Abu Dhabi)
 • Persoonlijke uitgaven
 • Vrijblijvende fooien
 • Annulatie- & bijstandverzekering: 7% op de reissom

 

 

Uitstappen en toegangstickets (Alle transfers inbegrepen)

 • Traditioneel & Modern Dubai met Engelstalige lokale gids
 • Dubai City Tour met Engelstalige lokale gids
 • Burj Khalifa @Top
 • Dubai Frame
 • Private Yacht
 • Inside tour Burj Al Arab
 • Jeep Safari met aansluitende BBQ
 • AIN Reuzenrad
 • The View at The Palm
 • Museum of the Future
 • Abra watertaxi
 • Abu Dhabi City Tour met Engelstalige lokale gids
 • Louvre Museum
 • Sheikh Zayed Grand Mosque

 

 

Reisinformatie

 • Internationaal Paspoort (rood boekje), vereiste geldigheidsduur van ten minste 6 maanden!
 • Een kopie van uw (aan te raden!) reisverzekering
 • Kopie van uw Internationaal Paspoort

 

 

 

Hotel voorstel

Hotel Sofitel Dubai The Obelisk***** (of gelijkwaardig)

Een schitterend vijfsterrenhotel met luxe en tijdloze elegantie.

 

* Opmerking: Dit is een voorbeeldhotel. Indien het hotel niet beschikbaar is tijdens de door u gekozen reisperiode dan stellen wij een gelijkwaardig initiatief voor.

 


01/01/2023-31/12/2023

Bekijk PDF